PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Nesimțitul șoselelor din Satu Mare. Face ce vrea în trafic (VIDEO)

Șoferul unui autoturism 4×4 din Satu Mare se crede haiducul șoselelor din Satu Mare și face, practic, ceea ce vrea în trafic, cu o nesimțire greu de egalat, fără ca nimeni să-l ia la răspundere.

Este vedeta paginii de pe Facebook intitulată Idiot Drivers SM, unde a fost postată, deja, a doua sa ispravă. Ar fi bine ca și polițiștii de la rutieră să ia măsuri până nu ne trezim că a produs și o tragedie.

Este vorba despre șoferul autoturismului SM 01 ARY, cel mai probabil un 4×4 Range Rover. În urmă cu două zile, nesimțitul a fost suprins în timp ce depășea o coloană de mașini care stăteau cuminți la semafor pe strada Stefan cel Mare înspre Centru.

Din imagini se vede clar că nu doar depășește coloana de mașini, dar, odată ajuns la semafor, taie cu nesimțire calea unui alt șofer pentru a vira la dreapta.

Nu este prima sa ispravă. Cei de la Idiot Drivers SM l-au mai suprins pe același șofer, cu aceeași mașină, mai făcând o trăznaie când era cât pe ce să lovească un pieton pe trecerea de pietoni.

Vă invităm să urmăriți imaginile video.