PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Poliţist din Satu Mare agresat în misiune pe litoral. Atacat de 20 de indivizi după ce a încătușat un interlop

Poliţistul sătmărean Antim Benchis, detaşat pe litoral, a fost agresat de un interlop în timpul unei intervenţii în staţiunea Efortie Nord. Polițistul din Satu Mare are nevoie de 11-12 zile de îngrijiri medicale după ce a avut curajul să intre într-un grup de scandalagii cu cuţite şi să-l încătuşeze pe unul dintre ei.

Evenimentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni la terasa Onyx. Poliţiştii au fost sesizaţi că la o terasă are loc un scandal cu cuțite iar când au ajuns acolo agresorii au fugit către terasa Onyx. Cele două echipaje de poliție au vrut să îi ducă pe scandalagii la secția de poliție, dar agresorii au refuzat iar în momentul în care au vrut să-i încătușeze, au devenit agresivi. Polițiștii au reușit să îl încătușeze pe unul dintre infractori și să-l bage în maşină, moment în care circa 20 de persoane au început să arunce cu bolovani, încercând să-l scape. În acel moment, poliţiştul sătmărean a scos pistolul, i-a somat să se oprească şi a chemat în sprijin un alt echipaj de la Eforie Sud.

În secţia de poliţie, unul dintre încătuşaţi a lovit mobilierul cu piciorul iar când poliţiştii au încercat să îl potolească, sătmăreanul a fost lovit cu piciorul şi s-a ales cu arcada spartă.

Bărbatul care l-a agresat pe polițist a fost arestat pentru 30 de zile. Polițistul sătmărean are nevoie de 11-12 zile de îngrijiri medicale.