PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Procurorii îl lasă liber pe autorul accidentului de la Kaufland. A primit doar control judiciar pentru trei capete de acuzare

Șoferului fără permis care a accidentat la Kaufland, pe trecerea de pietoni, un copil în vârstă de șapte ani și a fugit de la locul faptei, i s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile, fiind cercetat în stare de libertate.

Tânărul de 27 de ani din Satu Mare, reținut de către polițiști  24 de ore pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, a fost prezentat în cursul zilei de ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că tânărul a accidentat duminică, 7 august, un copil în vârstă de șapte ani pe trecerea de pietoni de la magazinul Kaufland și a părăsit locul accidentului. Ulterior, polițiștii sătmăreni l-au identificat pe tânăr și au descoperit că acesta nu deține nici permis de conducere auto.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.