PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Atenție șoferi! Mașini de poliție neinscripționate pe străzile Sătmarului (FOTO)

Atenție șoferi! De câteva zile, polițiștii sătmăreni au ieșit pe străzile municipiului Satu Mare cu mașini neinscripționate. Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru PortalSM de șeful Biroului Poliției Rutiere a municipiului Satu Mare, Cătălin Dănciuți, care a afirmat că astfel de mașini neinscripționate au fost scoase în trafic încă de mai mult timp. 

Ideea este cât se poate de simplă. Una dintre mașinile neinscripționate observă ce se întâmplă în trafic, iar dacă unul dintre șoferi încalcă legea, acesta nu este oprit pe loc, ci agenții de poliție transmit fapta și datele mașinii unui alt echipaj de poliție, aflat mai departe, în mașini inscripționate. Aceștia din urmă opresc mașina în trafic și aplică amenda, dacă e cazul.

Astfel de echipaje duble au putut fi văzute, recent, atât pe bulevardul Vasile Lucaciu, dinspre Piața Mică înspre zona centrală, cât și pe strada Păuleștiului. Dar nu este exclus să fie și prin alte zone.

Așadar, atenție mare șoferi cum conduceți. Faptul că întâlniți mașini neinscripționate asta nu înseamnă că în ele nu se află polițiști. 

Sursa foto: DriversSM