PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sondaj online. Spre ce destinație doriţi zboruri din Satu Mare?

PortalSM pune la dispoziția sătmărenilor un sondaj de opinie online prin intermediul căruia își vor putea alege destinația preferată pentru eventualele viitoare curse aeriene pe care Wizz Air le-ar putea opera de pe Aeroportul Satu Mare.

Compania Wizz Air a ținut cont, în mare măsură, și de opiniile, comentariile și distribuirile sătmărenilor la materialele apărute pe PortalSM, în legătură cu zborurile internaționale de pe Aeroportul Satu Mare, acesta fiind și motivul pentru care am făcut acest demers. Reprezentanții Wizz Air au fost impresionați de interesul deosebit de mare al sătmărenilor față de introducerea de curse aeriene internaționale de pe aeroportul sătmărean și au ținut cont și de asta când au ales prima destinație.

Vă invităm, așadar, să votați în număr cât mai mare destinația pe care o doriți deoarece acest sondaj, după ce va fi finalizat, va fi trimis reprezentanților companiei aeriene Wizz Air care ar putea ține cont de părerea voastră în alegere viitoarelor zboruri de la Satu Mare.