PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un consilier PSD îl atacă pe primarul Kereskenyi: Se lucrează rar, puţin şi prost!

Consilierul Silviu Sumlaş, purtătorul de cuvânt al PSD Satu Mare, s-a lansat astăzi într-un atac la adresa primarului Kereskenyi Gabor, acuzându-l că tolerează nepermis firma care repară podul Decebal. El a afirmat că prin gestionarea acestei lucrări, nou primar şi-a arătat adevărata competenţă.

“Sesizăm o toleranţă nepermisă a primarului în faţa unei societăţi care în mod evident dă dovadă de neprofesionalism şi ineficienţă. Se lucrează rar, puţin şi prost! Sunt alocaţi în jur de şase oameni din care de obicei lucrează trei, de asemenea, sunt alocate utilaje puţine, şi acestea stau pe dreapta, în mare parte a timpului. În aceste condiţii, blocajele din trafic şi disconfortul sătmărenilor de accentuează de la zi la zi. Am urmărit cu maxim interes ieşirle domnului primar Kereskenyi, care a afirmat că va lua măsuri, se va implica personal, pentru ca executantul să efectueze lucrările şi pe timp de noapte, iar primele două benzi de circulaţie să fie gata în 5 săptămâni, din păcate este evident că lucrurile nu stau aşa şi în faţa acestei realităţi evidente primarul nu înţelege să dea nicio explicaţie”, a declarat Sumlaş.

Ba mai mult, el în acuză pe primar că vrea să plece în concediu în vreme ce oamenii sunt nemulţumiţi de condiţiile din trafic.

“Primarul nu a avut nicio explicaţie şi din câte am înţeles, de mâine se va afla în concediu pentru aproximativ două săptămâni, lucru care este inexplicabil în condiţiile în care locuitorii oraşului sunt din ce în ce mai nemulţumiţi. Cerem, noi organizaţia municipală a PSD, implicare totală atât lui cât şi echipei de viceprimari şi şefi de servicii din cadrul Primăriei, pe care îi coordonează, în tot ceea ce înseamnă eficientizarea activităţii de reparaţie a podului Decebal şi descongestionarea traficului rutier din municipiul Satu Mare“, a mai spus Sumlaş.

În calitate de consilier local, el a formulat o adresă către Comsia de Siguranţă a Circulaţiei, adresată şi primarului Kereskenyi Gabor, prin care solicită redeschiderea traficului rutier peste pasajul de cale ferată dinspre Electrolux spre cimitrul greco-catolic şi cel reformat, care să facă legătura cu str. Botizului şi deschiderea a trei benzi pe podul Golescu dispre Piaţa nr. 1 către Spitalul Judeţean, pe intervale orare.