PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dorel Coica a demisionat din PSD şi susţine PRU. Acuzaţii dure!

Dorel Coica

Fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a demisionat din PSD. El a adus acuzaţii grave actualei conduceri a partidului, atât la nivel naţional cât şi local, urmând ca în campania electorală să susţină Partidul România Unită, care îl va avea candidat la Satu Mare pe Vasile Ciocan.

“Mi-am dat demisia din funcția de la PSD din organizația municipală a PSD, dar în continuare voi sprijini partidul care îl susține pe Ponta. Nu sunt înscris deocamdată în PRU. Dragnea îi îndepărteză pe toți cei ai lui Ponta, aţi văzut ce oameni a pus aici la PSD. Nu are rost să comentăm. Eu nu vreau să fac parte din echipa asta condusă de Gheroghe Ciocan, el conduce practic PSD, prin Aurelia Fedorca. Dacă o să mă hotărăsc o să trec. Deocamdată doar am plecat de la municipiu şi o să sprijin partidul care îl susţine pe Ponta”, a spus Coica.

Conducerea PRU Satu Mare a fost preluată de Vasile Ciocan, el urmând să fie candidatul partidului la Camera Deputaţilor.

“O să-l sprijin pe dl Vasile Ciocan şi partidul care uneşte românii şi pe cei care se consideră români, indiferent de etnie. Probabil că dl. Ciocan va fi candidat, eu nu candidez, clar. Voi sprijini Partidul Unităţii Româneşti, pentru că este nevoie de un astfel de partid, că dacă eram uniţi în vară nu mai era Kereskenyi primar. Nu vrem partid gen România Mare ci un partid de oameni patrioţi, oameni care se consideră români şi care luptă pentru unitatea românilor”, a mai spus Coica.

El a spus că face parte din rândul oamenilor susţinuţi de Ponta, şi acum este rândul său să îl susţină pe Ponta.

De altfel, și deputatul PSD Octavian Petric este foarte aproape de a pleca din PSD. Cel mai probabil el va candida din partea ALDE, la Senat.