PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primăria vrea să restaureze casa cu bârne. Care este primul pas (FOTO)

După ce a stat ani buni de zile proptit doar în niște bârne, imobilul de pe strada Rândunelelor nr. 1 va fi, în sfârșit, reabilitat. Primăria municipiului Satu Mare are în vedere un plan, primul pas fiind realizarea unei expertize și documentații tehnice.

”Primăria municipiului Satu Mare dorește realizarea unei expertize tehnice și a unei documentații tehnice pentru autorizarea construcției pentru lucrări de reparații care au ca scop readucerea imobilului de pe str. Rândunelelor nr.1 la o stare de siguranță a exploatării.
Valoarea estimată a serviciilor este de 39.166,67 lei fără TVA.
Data limită de depunere a ofertelor este de 5 octombrie, ora 14:00. Adresa la care se vor depune ofertele este: Municipiului Satu Mare – Registratura (cam. 11), P-ța 25 Octombrie nr.1, mun. Satu Mare, cod postal 440026”, se arată într-un anunț postat de Primăria Satu Mare.

Imobilul de pe strada Rândunelelor stă proptit în bârne de mai bine de 10 ani. De atunci, casa a fost izolată și nu s-a permis accesul pietonilor nici pe trotuar. Se pare că acum i-a venit rândul să fie reabilitată. Să vedem și când vor începe lucrările.