PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident groaznic în județ. Doi tineri grav răniți

Un accident soldat cu rănirea gravă a doi tineri s-a produs aseară, între localitățile Cehăluț și Tășnad. Celălalt conducător auto implicat în accident, un tractorist, era mort de beat. 

În data de 26.11.2016, în jurul orei 22.30, între localitățile Tășnad si Cehăluț, județul Satu Mare, un conducător auto de 19 ani din Cehal, conducând autoturismul proprietate privată, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un tractor condus de un bărbat de 34 ani, din Cehăluț,

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a unei tinere de 17 ani, din Cehal, pasageră în autoturism.

Extinzând verificările, polițiștii au constatat că tractoristul nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar la testarea alcoolscop s-a stabilit că avea o concentrație alcoolică de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurării producerii accidentului, iar pe numele tractoristului a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.