PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Copreşedintele ALDE, Tăriceanu: La Satu Mare avem o organizaţie puternică!

Cei doi copreședinți ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, au efectuat astăzi o vizită electorală în judeţul, având o întâlnire cu o parte a activului din partid. Cei doi au ţinut să sublinieze rezultatele foarte bune pe care le-a avut ALDE la Satu Mare la alegerile locale.

La Satu Mare avem o organizaţie puternică unde am obţinut rezultate bune la alegerile locale şi unde avem interesul să consolidăm aceste rezultate în aşa fel încât după alegerile din 11 decembrie să ne putem reafirma poziţia de a treia forţă politică pe scena politicii româneşti”, a declarat Tăriceanu.

El a transmis câteva mesaje electorale, cum ar fi relansarea economică bazată pe stimularea investiţiilor, criticând totodată şi PNL-ul, despre care a afirmat că rămas doar numele, din moment ce s-a împotrivit anulării celor 102 taxe.

La rândul său copreşedintele Daniel Constantin a felicitat ALDE de Satu Mare, care s-a clasat pe locul I ca procent din toate organizaţiile din ţară.

“Suntem în Satu Mare pentru că organizaţia judeţeană este foarte importantă pentru partidul nostru. Vreau să felicit orgnaizaţia pentru rezultatele de la locale. În termeni de procente, organizaţia de la Satu Mare s-a clasat pe primul loc la nivel naţional, şi cred că e un lucru care trebuie apreciat. M-am bucurat astăzi să văd în câteva locaţii în care ne-am oprit, fie că am vizitat o unitate de procesare, fie că am vizitat o comună, că toată lumea este  mobilizată. E un semn extraordinar”, a spus Daniel Constantin.