PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dezvăluiri din culisele Wizz Air. Destinaţiile care au ieşit bine la analiza de trafic!

Compania aeriană low-cost Wizz Air a făcut o serie de analize de trafic înainte de a lua decizia ca prima cursă internațională de pe Aeroportul Satu Mare să fie spre Londra. Fostul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, cel care a purtat mai mulţi ani negocieri cu Wizz Air înainte ca această companie să vină la Satu Mare, face câteva dezvăluiri în ceea ce privește analizele de trafic ale companiei.

El spune că aceste analize au avut o paletă foarte variată de posibile destinații de pe Aeroportul Satu Mare. Una dintre surprize a fost Veneția, care a ieșit cu un interes ridicat din partea sătmărenilor. S-a avut în vedere și Munchen ca viitoare posibilă destinație.

”Următoarele posibile destinație ale companiei Wizz Air de la Satu Mare, care au ieșit bine în analiza de trafic, au fost Bergamo (Milano), Paris, Barcelona și o destinație din Germania”, a scris Adrian Ștef pe contul său de Facebook, răspunzând unor întrebări din partea sătmărenilor.

El mai spune că totul depinde de cât de bine va merge actuala cursă, spre Londra.

”Văd că sunt multe idei din partea sătmărenilor ca și viitoare destinații de zbor. Dacă această cursă (spre Londra – n.r.) va funcționa bine, în 3-4 luni Wizz-Air va anunța încă o destinaţie de pe Aeroportul Satu Mare. Eu cred că în 6 luni vom avea încă o destinație. Voi ține cont de propunerile voastre și le voi înainta colegilor de la Aeroport ca susținere în discuțiile cu Wizz-Air”, a mai precizat Ștef.