PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Parcare model la Satu Mare. Cu așa șoferi…(FOTO)

Șoferii sătmăreni parcă au înnebunit în ultima perioadă: nu mai știu să conducă, nu mai știu să parcheze, iar Codul Rutier este, pentru mulți dintre ei, o carte, și atât.

O fotografie trimisă de un cititor PortalSM scoate în evidență tocmai ce am afirmat mai sus. În fotografie se vede clar cum a fost rupt un stâlpișor de demarcație de către mașina unui șofer sătmărean care stă mai prost cu orientarea. 

”Aseară am trecut pe strada Careiului din Satu Mare și am surprins o mașină parcată ”regulamentar”. M-am gândit să arat tuturor ce șoferi buni are Sătmarul. Și ne plângem că autoritățile nu-și fac treaba. Când și unde au pus cât de cât semnalizatoare rutiere, unii vin și le distrug. Să-i fie rușine acestui șofer. Nu cred că n-a văzut ce a făcut, dar probabil era prea leneș să dea puțin în marșalier”, ne scrie sătmăreanul care ne-a trimis această fotografie.

 Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe redactia@portalsm.ro sau pe facebook.