PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Stradă din Satu Mare, blocată de un Tir. Traficul a fost oprit (FOTO)

Strada Vulturului din municipiul Satu Mare a fost blocată, în această dimineață, de un Tir care a ajuns să se poziționeze pe drum într-o poziție cât se poate de nefirească.

La prima vedere, pare că șoferul de Tir a încercat să întoarcă, așa cum se vede din imaginile transmise pe adresa redacției de un cititor PortalSM. Pur și simplu, mastodontul s-a blocat în mijlocul drumului, iar traficul a fost oprit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a precizat că, de fapt, Tir-ul circula cu viteză iar drumul era acoperit cu o pojghiță subțire de gheață. În momentul în care șoferul a frânat, remorca autotrenului a derapat și s-a oprit în această poziție. Din fericire, nu au fost victime, însă atât capul autotrenului, cât și remorca au suferit avarii destul de serioase. Șoferul a fost sancționat.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 7.00, când schimbul trei tocmai ieșea de la Draxlmaier. Traficul a fost deviat circa 30-40 de minute. În aceste condiții, șoferii autobuzelor care transporta muncitorii au încercat să ocolească obstacolul de pe șosea pe iarbă. Numai că aici s-au împotmolit și au trebuit să se scoată unele pe altele.

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe redactia@portalsm.ro sau pe facebook.