PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tatăl primarului îl desființează pe Didi Prodan: Greșeală impardonabilă să inițiem un cult unui nepotrivit!

Consilierul județean Kereskenyi Sandor, tatăl primarul Kereskenyi Gabor, nu este de acord ca stadionul Olimpia să poarte numele lui Didi Prodan, spunând despre acesta că a fost un jucător care ”s-a descurcat cum a putut”.

”Ovidiu Ioanițoaia care totuși este un expert în materie, a scris foate clar că era de tipul lui Gennaro Gattuso, deci un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut. În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult.  Nu cred că ar trebui să inițiem totuși, să cădem în această greșeală oarecum ridicolă, dacă nu impardonabilă, să inițiem un cult unui nepotrivit. Nu știu dacă ați înțeles ce am vrut să spun!”, a declarat Kereskenyi Sandor.

Fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef, i-a răspuns, considerând că Prodan merită acest lucru.

”Cred că este un fotbalist care ne-a reprezentat cu cinste pe noi pe sătmăreni, a și făcut investit în fotbal, în pepinieră, are investiție chiar de a crește tineri, de a-i pregăti, eu chiar cred că merită! Eu chiar cred că în amintirea acestui mare fotbalist nu mă interesează cine ce vorbește din afara județului, pe mine mă interesează cum îl vedem noi, sătmărenii. De la București se vede altfel județul. Noi sătmărenii dacă îl considerăm un mate fotbalist, îi punem numele”, a spus Ștef.

De altfel, și actualul președinte, Pataki Csaba, a este de acord cu ideea schimbării denumirii stadionului, el subliniind că acest lucru ar trebui făcut o dată cu unele investiții.