PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident în lanţ lângă Racşa. DN 19 a fost blocat

Un grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi o autospecială a avut loc în această după amiază pe DN 19, între Orașu Nou şi Vama, la intersecția cu drumul spre Racșa.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că traficul rutier a fost oprit între 13:45 și 14:20 ca urmare a accidentului.

Locțiitorul purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Florentina Nagy, a declarat că accidentul s-a produs din cauza faptului că, aflându-se la volanul unui autoturism, o femeie de 32 de ani care venea dinspre Racșa spre drumul național, nu a acordat prioritate și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 62 de ani. În urma impactului, mașina condusă de femeie a fost proiectată într-o autoutilitară condusă, de asemenea, regulamentar de un bărbat de 26 de ani. 

În urma acestui accident, femeia vinovată de producerea evenimentului rutier a fost rănită ușor, iar șoferul în vârstă de 62 de ani a fost rănit grav. Ambele victime au fost transportate la Urgențe pentru investigații medicale. Niciunul dintre șoferii implicați în accident nu au consumat alcool.