PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

CJ dă asigurări că iarna nu ne va lua prin suprindere. Contracte de deszăpezire

Conducerea Consiliului Județean dă asigurări că au fost încheiate contracte pentru deszăpezire a drumurilor județene și că iarna nu ne va lua prin suprindere. Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea CJ face câteva precizări în acest sens.  
 
”Judeţul Satu Mare-Consiliul Județean, în urma derulării procedurii de achiziţie publică prin licitaţie deschisă „Întreţinere curentă pe timp de iarnă a drumurilor judeţene (noiembrie 2014 – martie 2018) ” a încheiat patru acorduri-cadru de servicii pe zonele Carei-Tășnad, Supur, Satu Mare și Oaș  cu durata acordurilor cadru de 41 luni până la data de 31 martie 2019. În baza acestor acorduri-cadru se încheie contracte subsecvente aferente lunilor de iarnă.
 
Acordurile–cadru împreună cu contractele subsecvente  pot fi consultate pe site-ul Consiliului Județean Satu Mare ( www. cjsm.ro/Activitate/ Drumuri).
 
Pentru  buna desfășurare a circulaţiei rutiere pe drumurile judeţene în condiţii de siguranţă în timpul iernii, asigurăm locuitorii județului Satu Mare că sunt încheiate contractele pentru deszăpezirea acestor drumuri”, se arată în documentul citat.