PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Descoperire înfiorătoare la Satu Mare. Cadavre de câini aruncate (IMAGINI ȘOCANTE)

Reprezentanții Asociației Free Life Satu Mare au făcut, ieri, o descoperire cel puțin înfiorătoare. 

Cadavre de câini mutilați au fost descoperiți aruncați pe un teren viran de lângă Satu Mare. Fotografiile făcute de membrii asociației sunt cutremurătoare: se poate observa clar că acești câini au fost uciși în mod barbar, prin sufocare sau lovire în cap, puşi apoi în niște saci și aruncați la marginea orașului.

”Din nou SATU MARE. Cu ce se ocupa “creștinul ” in prag de Sarbatori ? Scapa de animalele de companie prin modul cel mai barbar: prin sufocare si lovire in cap, aruncati in saci la marginea orasului. Cuvintele sunt de prisos …. Fara microcip, singura pista de a-i găsi pe barbari este sacul. Speram ca de data aceasta sa se implice si autoritatile (Politia Locala si DSV ). Cine recunoaste cainii sau sacii (ingrasamant agricol) e rugat sa ne anunte in privat”, scriu cei de la Free Life.

Mai mult decât atât, Asociația oferă recompensă celor care pot da indicii pentru a-i prinde pe aceste ”bestii” cu chip de om care au fost capabile de o astfel grozăvie. 

Un cititor PortalSM a atras atenția că sacul în care au fost găsiți câinii este de la turbă. Turba este folosită in legumicultură la semănare. Deci autorul ar trebui să fie un legumicultor.