PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Moşul le-a adus asigurări eroilor de la Ambulanţă (FOTO)

Moşul a trecut astăzi pe la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare, oferind cadouri copiilor celor care lucrează pe ambulanţe şi oferă primul ajutor sătmărenilor suferinzi. Angajaţilor, le-a adus, pe lângă cadouri, asigurări de viaţă.

Moşul a fost întâmpinat în curtea instituţiei de zeci de copii, dar şi cu cadouri pentru copii şi le-a oferit cadouri, după ce au colindat cum ştiu ei mai bine. El s-a aşezat lângă celebrul brad, care a ajuns la toate posturile de ştiri, dar care a fost împodobit cu mult suflet.

“Au asistat 40.000 de pacienți din acest județ. Probabil că acum voi transmite tuturor că merită să vină Moșul pentru colegii mei, în semn de prețuire. Îi așteptăm pe toți să vină și să vadă ce frumos este la Serviciul de Ambulanță Județean Satu Mare”, a spus managerul Serviciului de Ambulanţă, Gabriela Opriș.

Cei 154 de angajați ai Serviciului de Ambulanță au primit de la Moş câte o atenție de Crăciun, precum şi o asigurare de viață pentru accidente și pentru accidentele de muncă iar cei 86 de copii ai acestora au primit cadouri.

Moşul nu i-a uitat nici pe ceilalţi copii, oferindu-le şi lor cadouri. 

De asemenea, a avut loc un scurt moment artistic susţinut de copiii de la “Cununița Năzdrăvană”, Petre Mureșan și alți colindători.