PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE Supravieţuitorii accidentului din Ghenci, în stare gravă. Apel la rugăciune

Cele trei persoane care au supravieţuit accidentului teribil petrecut chiar în a doua zi de Crăciun în Ghenci se află în stare gravă. Soţii George și Ligia Balog, de 25 de ani, au supravieţuit, dar sunt în stare critică.

Ambii copii, Nathanael, în vârstă de un an şi nouă luni şi Luca Timothy, de doar o lună, au murit.

Identitatea acestora a fost făcută publică de Centrul Creștin Isus Lumina Lumii Satu Mare pe siteul newsnetcrestin.blogspot.ro, care a şi lansat un apel la rugăciune.

“Starea celor doi soți, George și Ligia Balog, este in continuare critică, insă stabilizată, ambii fiind constienți și reusind să comunice unul cu celalalt. Deoarece socul emoțional ar putea fi extrem de mare, nu li s-a adus incă la cunostință despre plecarea la Domnul a celor doi copii. Ambii părinți au nevoie să fie sustinuți continuu in rugăciune, atât pentru vindecare, cât și pentru suportarea traumei despărțirii de cei doi copii!”, scrie siteul citat.

Luni dimineaţa, maşina în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat într-un canal. Pasagerii au rămas încarceraţi, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.