PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Wizz Air și-a anunțat intenția pentru Satu Mare: Cât mai multe curse la prețuri reduse

Compania aeriană Wizz Air și-a anunțat intenția de a înființa cât mai multe curse, la prețuri reduse, de pe Aeroportul Satu Mare.

Reprezentanții companiei Wizz Air, au declarat, în exclusivitate pentru PortalSM, că sunt mulțumiți de performanța rutei Satu Mare – Londra după o lună de zile de la înființarea acesteia.

”Confirmăm, fără însă să putem divulga informaţii sensibile din punct de vedere comercial, că încă de la lansarea operaţiunilor Satu Mare – Londra Luton, performanţa rutei se încadrează în aşteptările companiei”, au precizat reprezentenții Wizz Air.

În ceea ce privește posibilitatea înființării și a altor zboruri internaționale de la Satu Mare, Compania Wizz Air a declarat că-și dorește cât mai multe curse de pe acest aeroport și că analizează care vor fi următoarele destinații. 

”WIZZ evaluează permanent oportunităţi pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pasagerilor de călătorii de business şi de plăcere, în mod special la Aeroportul Internaţional din Satu Mare. La WIZZ o echipă de profesionişti analizează opţiuni de extindere a companiei şi de a oferi cât mai multe legături aeriene la preţuri reduse, oricând, iar orice nouă rută va fi anunţată din timp”, au mai precizat, pentru PortalSM, reprezentanții companiei aeriene.