PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Aeroportul Satu Mare se pregătește de noi curse Wizz Air. Trei destinaţii posibile

Aeroportul Satu Mare se pregătește temeinic pentru înființarea a noi curse internaționale Wizz Air. În acest sens, în ultima lună a anului trecut au fost angajați, după ce au trecut prin furcile caudine ale examenelor, doi agenți de securitate aeroportuară, un asistent medical, un șofer și un muncitor pentru serviciul de curățenie.

După ce Wizz Air a înființat curs internațională spre Londra, traficul prin Aeroportul Satu Mare s-a triplat, situație în care personalul aeroportului sătmărean nu a mai putut face față. Acesta a fost și motivul pentru care au fost făcute recent angajările.

După două luni de la înființarea cursei de la Satu Mare la Londra, reprezentanții companiei Wizz Air s-au declarat foarte mulțumiți de rezultatele acesteia.

“Confirmăm, fără însă să putem divulga informaţii sensibile din punct de vedere comercial, că încă de la lansarea operaţiunilor Satu Mare – Londra Luton, performanţa rutei se încadrează în aşteptările companiei”, au precizat reprezentenții Wizz Air. 

În ceea ce privește posibilitatea înființării și a altor zboruri internaționale de la Satu Mare, Compania Wizz Air a declarat că-și dorește cât mai multe curse de pe acest aeroport și că analizează care vor fi următoarele destinații. 

”WIZZ evaluează permanent oportunităţi pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pasagerilor de călătorii de business şi de plăcere, în mod special la Aeroportul Internaţional din Satu Mare. La WIZZ o echipă de profesionişti analizează opţiuni de extindere a companiei şi de a oferi cât mai multe legături aeriene la preţuri reduse, oricând, iar orice nouă rută va fi anunţată din timp”, au mai precizat, pentru PortalSM, reprezentanții companiei aeriene.

În prezent sunt analizate trei posibile destinații. Este vorba despre o destinație spre Germania, propusă de Consiliul Județean, o destinație spre Italia, propusă de Aeroportul Satu Mare, și Paris, la cererea pasagerilor.