PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Protest împotriva legii grațierii și amnistiei la Satu Mare

Urmând exemplu orașelor mari din țară, și la Satu Mare se pregătește o acțiune de protest împotriva legii grațierii și amnistiei. Deocamdată convocarea la acțiunea de protest se face on-line. Convocarea este făcută de fostul candidat USR din Satu Mare la alegerile parlamentare, Anca Sabou, care a creat un eveniment pe Facebook.

”Hai și Satu Mare! Pastram ca revendicare demisia ministrului Justitiei si a sefiilor partidelor guvernamentale PSD si ALDE. Declaratiile lor sunt clare si ele conteaza – chiar daca nu vor incerca sa o faca azi. (De asemenea, ar trebui sa cerem demisia ministrului Sanatatii, pentru anularea reformelor din domeniul pe care il administreaza. Demisia sefului CNA pentru lipsa de reactie la manipulari care devin din ce in ce mai agresive si pentru subordonarea politica. Nu-l uitam pe Ciorbea).”, se arată în textul evenimentului.

Acțiunea de protest de la Satu Mare urmează a avea loc duminică, de la ora 17.00, pe platoul din Piața 25 Octombrie (Centrul Nou). În doar o jumătate de oră de la postarea evenimentului pe Facebook, 15 persoane au anunțat că vor participa la acțiune și 14 se arată interesați. Rămâne de văzut câți vor fi duminică în Centrul Nou.