PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Unul din hoții prinși cu focuri de armă, arestat

Unul dintre hoții de anvelope din Satu Mare, prinși de polițiști după ce au fost nevoiți să tragă focuri de armă, a fost arestat. 

”Ca urmare a prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi,  cu propunere de arestare preventivă,  a celor patru persoane cercetate în stare de reținere pentru  săvârșirea infracțiunii de furt calificat din data de 2 ianuarie, Judecătoria  Satu Mare a emis pe numele  lui B.G., în vârstă de 42 de ani, din Satu Mare,  mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Pentru celelalte trei persoane participante la comiterea faptei, a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 40 de zile”, se arată în comunicatul de presă al IPJ. 

Reamintim că în seara de 2 ianuarie, Poliţiştii sătmăreni au fost nevoiţi să tragă câteva focuri de armă pentru a-i prinde pe mai mulţi bărbaţi care dădeau o spargere. Totul s-a întâmplat la un depozit de cauciucuri situat lângă podul Golescu. Polițiștii de la ordine publică au văzut că se petrece ceva suspect, adică patru bărbați încarcă într-o dubă cauciucuri, iar când s-au apropiat aceştia au încercat să fugă. Doi bărbaţi au fost prinşi, iar doi au luat-o la fugă spre rampa de urcare pe pod dinspre Satu Mare Shopping Plaza. Aceşti doi bărbaţi nu au oprit, iar poliţiştii i-au somat verbal, după care au tras câteva focuri de armă în plan vertical pentru a-i avertiza. Atunci bărbaţii s-au culcat la pământ şi au fost încătuşaţi.