PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adevărul despre Mc Donald`s. NU face angajări la Satu Mare

Reprezentanţii Mc Donald`s au fost în cursul acestei săptămâni din nou la Satu Mare. Ei s-au întâlnit cu primarul Kereskenyi Gabor şi cu alte persoane din conducerea primăriei şi au discutat despre oportunitatea construirii unui fast food în Satu Mare. Dar încă totul este la nivel de discuţii. La Primăria municipiului Satu Mare nu s-a depus nicio solicitare de Certificat de Urbanism, de Autorizaţie de Construcţie încă nici vorba.

Reprezentanţii companiei doresc să deschisă un fast food în Satu Mare, însă de aici şi până la a face angajări este destul de mult.

Compania Premier Restaurant Romania, cea care deţine Mc Donald`s, a postat pe siteurile de angajări că recrutează 50 de persoane din întreaga ţară (inclusiv din Satu Mare), însă acesta sunt pentru fast food-urile din București, Bacău, Craiova, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Oradea, Constanța, Sibiu.

De altfel, în ultimii ani, reprezentanţii companiei au fost de mai multe ori la Satu Mare. Fosta conducerea a Primăriei s-a grăbit să facă anunţul că Mc Donald`s vine la Satu Mare. Actuala conducere a Primăriei însă este mai reticentă şi nu va face niciun anunţ oficial până când nu vor exista depuse documente care să susţină declaraţiile.

Cert este că nicăieri nu a apărut niciun anunţ de angajare la Mc Donald`s Satu Mare. Oficialii companiei sunt interesaţi de o persoană din Satu Mare ca să fie reprezentantul local şi să se ocupe de eventualul proiect de la Satu Mare, dar deocamdată nici vorba de alte angajări.

Este şi stupid să îţi angajezi personalul când nici măcar nu se ştie când începi construcţia.