PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Așa arată parcările neterminate din Micro17. Mocirlă și băltoace (FOTO)

Parcările neterminate din cartierul Micro 17  din municipiul Satu Mare oferă locuitorilor din zonă o priveliște dezolantă. Garajele au fost dărâmate încă de pe vremea primarului Coica, au fost făcute fotoplanuri, iar o parte din curțile blocurilor din cartier au fost amenajate, până la un moment dat. 

În alte curți, însă, nu s-a făcut nimic. Au venit alegerile, s-a schimbat conducerea Primăriei Satu Mare, iar proiectele vechii conduceri în ceea ce privește amenajarea parcărilor în Micro 17, Carpați I și Carpați II nu au continuat. 

Astfel că acum, acele parcări la care nu s-a lucrat deloc arată ca și o mlaștină: mocirlă, băltoace de apă murdară. 

Un cititor PortalSM, oripilat de cum arată curtea blocului său, a făcut câteva fotografii și ni le-a trimis însoțite de următorul mesaj:

”Așa arată parcările neterminate, de fapt neîncepute, din Micro 17. Fosta conducere a Primăriei nu a mai apucat, iar actuala conducere nu vrea, să amenajeze aceste parcări. Acum curțile blocurilor arată ca niște mlaștini, cu mocirlă și băltoace. Niște crocodili și pești Pirahna mai lipsesc”, a spus sătmăreanul vădit deranjat de cum arată curtea blocului său. 

Partea neplăcută este că pentru amenajarea acestor parcări care nici măcar nu au fost începute, Primăria Satu Mare nu a alocat fonduri, sau cel puțin așa se arată în proiectul de buget pe anul 2017 aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Satu Mare, conform ANEXEI2. Sunt alocate fonduri pentru extinderea iluminatului public pentru parcările care au fost deja amenajate din aceste cartiere. 

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe redactia@portalsm.ro sau pe facebook.