PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Bărbat, băgat în spital de o polițistă din Carei

Un bărbat din Moftin a ajuns în spital după ce ar fi fost bătut crunt de o polițistă din Carei. 

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, din Moftinu Mare, a fost oprit joi în trafic, pe raza localității Ghilvaci, acesta aflându-se la volan deși avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, s-a constatat că acesta ar avea permisul anulat încă din data de 27 martie 2007. 

Polițiștii l-au dus pe bărbat la spitalul din Carei pentru recoltarea de probe biologice. De la spital, bărbatul a fost dus de polițiști la sediul Poliției municipiului Carei pentru a da declarații, acesta fiind cercetat penal pentru conducere fără permis și în stare de ebrietate. Aici ar fi fost anchetat, potrivit celor spuse de rudele bărbatului, de patru polițiști: trei bărbați și  o femeie. 

Bărbatul ar fi încercat să facă anumite glume pe seama polițistei căreia, în prima fază, i-a spus mucoasă, spunând că-i poate fi fată, apoi a asemuit-o cu Elena Udrea. 

Din câte se pare, la un moment dat femeia polițist nu ar mai fi suportat glumele bărbatului cercetat penal și l-ar fi lovit în zona abdomenului. 

În jurul orei 3, bărbatul a fost lăsat liber din postul de poliție din Carei, însă după numai câteva ore bărbatul s-a prezentat la Urgențe în Carei cu dureri mari. De aici a fost transportat la Satu Mare unde, după analize medicale mai amănunțite, s-a constat că are ruptură de vezică urinară, astfel că a fost internat și operat de urgență. 

IPJ Satu Mare a demarat o anchetă în acest caz. ”Din dispoziția domnului comisar șef  Haniș Alin, împuternicit la comanda inspectoratului, ofițeri din cadrul Compartimentului Control Intern vor efectua verificări cu privire la aspectele semnalate în mass media, în care sunt prezentate presupuse agresiuni fizice, comise în data de 16.02.2017, de polițiști din cadrul Secției Rurale Carei, asupra unui conducător auto surprins în trafic conducând sub influența alcoolului. În funcție de rezultatul verificărilor vor fi dispuse măsuri în consecință”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Satu Mare.