PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O sătmăreancă de partea PSD. A avut curajul să ţină piept protestatarilor (FOTO& VIDEO)

Un lucru inedit s-a petrecut în această seară când cei circa 150 de protestatari care au protesta împotriva Guvernului au ajuns la sediul PSD Satu Mare. Aici se afla o femeie care, cel puțin prin bannerul pe care-l afişa, spunea că sprijină Guvernul PSD și le-a cerut protestatarilor să respecte votul ei și al altor 3,9 milioane de români. 

”RESPECTAȚI votul meu și a altor 3.599.999 ROMÂNI! SUSȚIN GUVERNUL PSD!”, se arăta în bannerul prezentat de curajoasa sătmăreancă, lână uşa sediului PSD. 

Din fericire lucrurile nu au degenerat: Fie că protestatarii nu au văzut mesajul sătmărencei, fie că s-au comportat din cale afară de civilizat. Cert este că femeia nu a fost huiduită. La un moment dat, unul dintre protestatari şi-a trimis fetiţa să o servească cu napolitane.

Femeia, care a refuzat să-și dea numele, deși este convinsă că o vor cunoaște mulți din fotografii, a declarat exclusiv pentru PortalSM că nu a fost vreodată membru al unui partid politic după Revoluție și nu este nici în prezent. 

”Am venit pentru că m-am săturat. Ordonanța care a scos lumea în stradă a fost abrogată. Ce mai vor? Guvernul ăsta are abia o lună de când a fost investit, din care două săptămâni a lucrat sub presiune. Lăsați-l fraților să lucreze și respectați votul românilor! Cel puțin eu am fost și am votat. Dar am convingerea că jumătate dintre cei care au fost în această seară în fața sediului PSD nu au fost la vot în data de 11 decembrie”, a fost mesajul transmis de sătmăreancă.