PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmărenii, a șasea seară consecutiv în stradă (LIVE& FOTO& VIDEO)

UPDATE: 20.40. Protestul de luni seara de la Satu Mare s-a încheiat în Pasajul Corneliu Coposu cu intonarea Imnului de Stat al României: ”Deșteaptă-te Române!”. Protestatarii și-au dat întâlnire din nou, mâine seară, de la aceeași oră, în aceeași locație!

UPDATE: 19,55. Circa 150 de protestatari sătmăreni se îndreaptă în aceste momente spre Tribunalul Satu Mare. Va urma Lupoaica, sediul ALDE și platoul din Centru Nou. 

UPDATE: 19.41: Protestatarii sătmăreni au ajuns la sediul PSD. Urmăriți imagini LIVE chiar acum. 

UPDATE: 19.34: Circa o sută de protestatari au pornit spre sediul PSD Satu Mare. Se scandează lozinci împotriva social democraților și a liderului lor, Liviu Dragnea. 

Sătmărenii au ieșit în stradă pentru cea de-a șasea seară consecutiv. Circa 50 de protestatari s-au adunat în această seară în Pasajul Corneliu Coposu la ora 19.00, ora planificată. Însă lumea continuă să vină. 

Și în această seară, protestatarii sătmăreni cor ”colinda” sediile județene ale PSD și ALDE, Palatul de Justiție, Lupoaica, urmând ca marșul de protest să se încheie pe platoul din Centrul Nou. 

PortalSM își va ține la curent cititorii care în seara aceasta nu au putut lua parte la această acțiune de protest. Rămâneți alături de noi. Vom transmite imagini LIVE chiar din mijlocul protestatarilor de la Satu Mare.