PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sute de pachete de țigări de contrabandă, în mașina unui sătmărean

Polițiștii din structurile de ordine publică, însoțiți de cei din Serviciul de Acțiuni Speciale, continuă acțiunile derulate în vederea combaterii transportului pe drumurile publice și comerțului ilegal cu produse din alcool și tutun nefiscalizate.

În acest context, ieri,  06.02.a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică, acționând pe drumurile publice adiacente comunei Halmeu, au oprit în trafic, la intersecția cu drumul spre Băbești, un autoturism înmatriculat în Ucraina, în care erau ascunse sute de pachete de  țigări de contrabandă. 

La volan a fost identificat un bărbat de 39 de ani din comuna Odoreu, iar în urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii au descoperit 445 pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă.

Cercetările continuă pentru comiterea infracțiunii de transport şi deţinere de mărfuri provenite din contrabandă și care trebuie plasate sub regim vamal iar pachetele de țigări, ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbre fiscal, au fost ridicate în vederea confiscării