PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident la Satu Mare. O femeie a fost rănită pe trecere (FOTO)

Un accident rutier în urma căruia o femeie a fost rănită ușor a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8.00, în zona trecerii de pietoni spre Shopping Plaza.

Din primele cercetări, polițiștii au concluzionat că vinovat de producerea acestui accident a fost un tânăr șofer de 20 de ani, din Poiana Codrului. Acesta, în timp ce urca cu mașina pe Podul Golescu dinspre Piața Mare, nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de o mașină condusă tot de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Micula, astfel că cele două mașini s-au ciocnit.

În urma impactului, mașina din față a fost proiectată pe trecerea de pietoni, acroșând o femeie, în vârstă de 62 de ani, aflată în traversarea regulamentară a străzii, aceasta fiind rănită ușor.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență și ale Inspectoratului Județean de Poliție. Victimei i s-a acordat primul ajutor la fața locului de către paramedicii SMURD, dar a refuzat transportul la Spital, deși era foarte aproape.