PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cerere în căsătorie inedită la Satu Mare. A cerut-o în fața şcolii (VIDEO)

O tânără sătmăreancă a avut o surpriză de proporții în momentul în care a ieșit de la ore. A fost cerută în căsătorie chiar în fața școlii. 

Alexandra Denisa, în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul Tehnologic ”George Emil Palade” din Satu Mare, nu s-a așteptat niciun moment la ceea ce o așteapta când va ieși de la ore. În fața școlii era așteptată de iubitul ei care avea și un buchet de flori în mână. 

După ce i-a oferit florile, iubitul Denisei a îngenunchiat în fața ei și, ținând în mână inelul de logodnă, a cerut-o pe aceasta în căsătorie. Alexandra Denisa a spus da fără să stea părea mult pe gânduri apoi cei doi iubiți s-au îmbrățișat. Iubitul Alexandrei Denisa, transformat acum în logodnicul ei, i-a pus inelul de logodnă pe deget, apoi au fost felicitați de prieteni. 

Momentul a fost cu atât mai emoționant cu cât cel puțin Alexandra Denisa nu are părinți și a crescut într-un centru pentru copii din județul Satu Mare.  

PortalSM le urează celor doi tineri sătmăreni tot binele din lume, Casă de Piatră și să fie fericiți împreună până la adânci bătrâneți.