PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Decizie drastică pentru părinții care au copii la Școala ”Grigore Moisil”

Primăria Satu Mare a luat o decizie drastică în ceea ce-i privește pe părinții care au copii la cea mai importantă școală din municipiul Satu Mare. Aceștia nu vor mai putea opri deloc în zona Școlii Gimnaziale ”Grigore Mosil”, deoarece s-a decis ca pe acea porțiune din strada Mihai Viteazu să se circule în ambele sensuri. 

”Începând cu data de 23.03.2017 se redeschide circulaţia în ambele sensuri pe str. Mihai Viteazul din municipiul Satu Mare, pe porţiunea cuprinsă între str. Mileniului şi str. Gheorghe Doja. 

Se instituie oprirea interzisă pe str. Mihai Viteazul, pe porţiunea între str. Gheorghe Doja şi str. Horea. Rugăm participanţii la trafic să manifeste atenţie privind circulaţia pe această porţiune”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria municipiului Satu Mare. 

Este exact porțiunea care, la orele când ies copii de la școală (12.00-14.00) este blocată pur și simplu de părinții care vin cu mașinile să-și ia odraslele. Rămâne de văzut cum va reuși poliția, fie că vorbim de cea națională, fie de cea locală, să instituie această decizie în zona.