PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un alt crater pe Podul Decebal. Unul uriaș (FOTO)

Un alt crater, unul imens, își face simțită prezența pe Podul Decebal din municipiul Satu Mare, la doar câțiva metri mai încolo, înspre intersecția Burdea, de craterul unde, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, o sătmăreancă și-a distrus o roată de la mașină.

Noul crater, care pare mai mare decât cel pomenit anterior, s-a dezvoltat într-o lucrare de plombare executată în trecut la o altă groapă. Craterul nou-apărut are aproape un metru lungime, circa o jumătate de metru lățime și cel puțin 15 cm adâncime, sau cel puțin aceasta se poate constata din fotografia trimisă de un cititor PortalSM. Cu alte cuvinte, dispune de toate calitățile necesare pentru a produce avarii serioase autoturismelor sătmărenilor care trec prin zonă. 

Dacă pentru groapa anterioară s-a spus că nu se poate interveni pentru o astupa deoarece era rece, pentru acoperirea acesteia se poate interveni fără nicio problemă, temperaturile de afară (10 grade) fiind ideale pentru o lucrare de plombare. 

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe redactia@portalsm.ro sau pe facebook.