PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Atenție șoferi! Condiții de iarnă pe drumul spre Cluj

Circulația pe DN 19, Satu Mare – Cluj se desfășoară în condiții de iarnă. Așadar atenție șoferi. Azi noapte a nins încă din sudul județului Satu Mare, zona Supur, și cel puțin până la Cluj.

Potrivit celor care circulă în aceste momente pe acest drum, mai sunt locuri unde ninge și în prezent (Meseș, Topa Mică) sau cade lapoviță.

Drumarii au curățat cât de cât drumul, dar mai sunt porțiuni acoperite cui zăpadă îmbibată cu apă care este extrem de alunecoasă.

Un cititor PortalSM a trimis imagini făcute pe acest drum cu intenția de a-i atenționa pe șoferii sătmăreni care urmează să circule pe aici. Sătmăreanul a precizat că se circulă în condiții de iarnă, iar șoferii trebuie să fie foarte atenți.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!