PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Au decopertat strada şi au aruncat asfaltul pe spaţiul verde (FOTO)

“Marea Plombare” a ajuns acum pe strada Nicolae Bălcescu din Satu Mare. Până aici totul este bine şi frumos, doar că un cititor PortalSM reclamă că muncitorii nu sunt deloc atenţi cu puţinul spaţiu verde pe care-l au în faţa caselor. După ce au decopertat asfaltul din zona gropii, muncitorii l-au aruncat pur şi simplu pe zona verde, distrugând iarba.

“Ne-am trezit cu un morman de asfalt măcinat pe iarba verde de lângă case. Aşa înţelege Primăria să respecte zonele verzi? Sau muncitorii pur şi simplu fac ce vor fără să îi ia cineva la rost?  Este normal să se întâmple aşa ceva, în condiţiile în care toată lumea vorbeşte de zone verzi, de ecologie?”, ne-a transmis sătmăreanul.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!