PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A evitat un biciclist neatent și a intrat cu mașina în șanț

Ghinion mare pe o femeie din Tășnad. Conducând regulamentar, a fost nevoită să evite un biciclist neatent și a intrat cu mașina într-un șanț.

În data de 27.06.2017,  în jurul orei 18:00,  polițiștii rutieri tășnădeni, au fost sesizați  cu privire la un eveniment rutier în localitatea Blaja,  soldat cu o victimă.

Polițiștii sosiți la fața locului, au stabilit faptul că o femeie de 36 ani, din Tășnad, care conducea o  autoutilitară  pe DJ191, în încercarea de-a evita un biciclist care a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga fără să se asigure, a virat spre dreapta și a părăsit  partea carosabilă a drumului,  intrând parțial cu  autoutilitara  în șanț .

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto,  aceasta fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea  de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto au fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ,  totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.