PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO&FOTO. Carrefour pregătit pentru inaugurare. Când va fi deschis

Noul supermarket Carrefour, amenajat la Satu Mare pe locul fostului Billa, este pregătit pentru a fi inaugurat. Deschiderea oficială va avea loc la mijlocul acestei săptămâni.

A fost montată noua firmă, a noului magazin, au fost aduse cărucioarele iar muncitorii fac ultimele retușuri. În mare măsură, Carrefour Market este amenajat și pregătit pentru inaugurare.

Noul supermarket din Satu Mare va fi deschis joi, 13 iulie, de la ora 8.00. Cei de la Carrefour spun că vor avea și o surpriză pentru sătmăreni încă de la deschidere.

Retailerul francez Carrefour, care a cumpărat lanțul de magazine Billa, a început deja procesul de schimbare. Magazinul din Satu Mare a fost închis în week-end-ul trecut iar între timp a fost rebranduit.

Preluarea lanțului Billa de către Carrefour de la grupul german REWE a costat peste 90 de milioane de euro și a avut loc la finele anului 2015. Billa România a avut afaceri de peste 300 de milioane de euro în 2015.

Carrefour are în această perioadă și câteva anunțuri de angajare pentru mai multe centre din țară. De exemplu, la unul dintre magazine se caută lucrători comerciali, dar și bucătari, cofetari, pizzer sau preparatori de carne. Carrefour caută angajați pe aceste posturi cu studii medii, „abilități de prezentare și orientare către client simț de răspundere și seriozitate, spirit comercial și de echipă, flexibilitate și disponibilitate la efort fizic”.