PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Asfaltare de mântuială? Sătmărean: ,,Lucrări în bătaie de joc pe Brândușa!”

Proaspătul asfalt turnat pe aleile de pe strada Brândușa nu a adus, așa cum era de așteptat, mulțumire în rândul oamenilor. Mai mult decât atât, cei din zonă spun că totul s-a făcut în grabă, fără nicio logică, doar să fie beton.

Unul dintre sătmărenii care stau în acea zonă ne-a semnalat faptul că cei responsabili cu lucrarea nu au calculat sub nicio formă stratul de asfalt necesar, iar rezultatul final lasă foarte mult de dorit.

,,Lucrari in bataie de joc in spatele blocurilor de pe Brandusa g10, g13 si g15. In special in spatele blocului g10 unde asfaltul are o diferenta de inaltime fata de intrarea in scara de 2 cm. Asta insemnand practic scurgerea apei provenite de la ploi, in interiorul scarii”, a precizat sătmăreanul în mesajul transmis PortalSM.ro.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!