PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO revoltător! Bătrână “botezată” sub un pod din jud. Satu Mare de un grup de extremiști religioși!

Caz revoltător în judeţul Satu Mare . O femeie în vârstă de 81 de ani a fost supusă unui ritual de “botez” ieșit din comun. Femeia a fost scufundată în apă și ,,creștinată așa cum trebuie”. Totul s-a întâmplat sub un pod din localitatea Dacia.

Imaginile ne-au fost trimise de către nepoata bătrânei care afirmă cu tărie că bunica ei, suferind de o boală mintală, a fost supusă unei manipulări crase și convertită la o anume sectă religioasă.

“Sunt foarte indignată de cele întâmplate. Bătrânica din imagini e bunica mea, ca şi religie era ortodox de la naştere. Acum la vârsta de 81 de ani a fost ,”convinsa” de nişte persoane neautorizate să facă aşa ceva. Eu consider că viaţa i-a fost pusă în pericol pentru că având probleme cu inima nu cred că vreun medic ar fi de acord ca la starea de sănătate care o are să îi permită ca la o temperatura de 35 de grade să fie scufundata în apă curgătoare. Cine ar fi fost vinovat dacă s-ar fi întâmplat dacă suferea un atac de cord? Cum poate să le permită cineva acestor secte să facă aşa ceva? Bunica mea uneori nu e coerentă în gândire”, a declarat nepoata acesteia, pentru PortalSM.
Nepoata acesteia susține că bunica sa are recomandare de la medic pentru  terapie la medic psihiatru.
Aceasta este pur și simplu revoltată și consideră că persoanele respective efectiv şi-au bătut joc de bunica ei.

“Cine sunt acești impostori și cine le permite, sa își bată joc de oamenii vârstnici care deja nu mai pot sa ia o decizie corecta pentru ei din cauza degradării mintale? Cine sunt acești oameni care racolează oameni vârstnici și beţivi pentru a fi în număr cât mai mare? Ce urmăresc ei de fapt ? Care e scopul? Ce rost are un asemenea ritual, dacă tu cât ai trăit pe pământ până în momentele de faţă, nu ai vrut să auzi de așa ceva, acum când omul e în situația care se vede, la ce îl ajută? La ce ajuta ca ați “botezat” în alt caz un alcoolic care după baia respectiva bea în continuare? Mă repet, care e scopul vostru? Am atâtea întrebări și nu pot sa găsesc un răspuns logic! Poate mă ajută cineva cu explicații”, se a mai spus nepoata bătrânei.