PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Beau bere, fumează și urinează într-un loc de joacă. Poliţia Locală…

Mai mulţi tineri din Satu Mare au fost surprinşi nu tocmai în unele ipostaze care le fac cinste. Ei au fost fotografiaţi într-un loc de joacă de pe str. Humuleşti, în timp ce se distrează, beau bere, fumează, iar unul dintre ei urinează fără nicio problemă de faţă cu ceilalţi.

Totul s-a petrecut astăzi, de faţă cu alţi copii mai mici din locul de joacă, dar şi de mamele acestora.

Revoltaţi de aceste scene, părinţii au chemat Poliţia Locală pentru a-i potoli pe aceştia, dar, se pare, poliţiştii locali nu au făcut mare lucru. Mai concret, nimic.

Un martor a povestit pentru PortalSM că doi agenţi de la Poliţia Locală s-au apropiat de tineri, i-au luat la întrebări, probabil le-au cerut anumite date, după care au plecat mai departe. Imediat, “oamenii legii” au fost ţinta ironiilor tinerilor. Ei s-au lăudat între ei cu “i-au fraierit” pe poliţişti.

Nemulţumirea părinţilor este mai mare la adresa Poliţiei Locale, deoarece au fost la faţa locului şi nu au rezolvat nimic, tinerii distrându-se mai departe după ce au plecat de acolo.

 

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.