PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O sătmăreancă se plânge de lipsa toaletelor publice: ,,Ce se întâmplă cu orașul acesta?”

Pățanie de-a râsu’ plânsu’ a unei sătmărence, în plin centrul orașului. Plimbându-se în cursul zilei de ieri, 31 iulie, în Parcul Central, împreună cu soțul și copilul ei, la un moment dat, soții au dorit să apeleze la serviciile unei toalete publice, doar că, surpriză, acestea nu prea există, iar cele care există, nu prea sunt deschise. Întrebarea sătmărencei, care ne-a relatat întreaga poveste, este următoarea: ,,Dacă copilul meu sau orice alt copil care se joacă în parc, mai ales în acestă perioadă de vacanță, are nevoie la toaletă, cum procedează?”, se plânge femeia.

Această întrebare i-a fost adresată și unui polițist local, iar răspunsul omului legii a fost  incredibil. Iată întreaga poveste, redată de sătmăreancă.

,,Noi stiind ca exista toaleta publica, dam sa pornim cu piticul in graba. Surpriza. Inchis !!! Vedem mai incolo 2 politisti de la Politia Locala. Ii intreb mirata, unde este o toaleta publica. Unul zice acolo, altul zice ca e inchis. Il intreb pe domnul politist, bine, dar daca ne trebuie la baie in orasul acesta, unde mergem? Raspuns dat: NICAIERI. Bine. Sotul meu i-a intrebat ce se intampla daca in lipsa toaletei nevoile sunt facute in parc. Raspunsul politistului: Incercati-va norocul. In orasul acesta este vreo toaleta? Daca unui copil ii trebuie ce se intampla ???? In localuri nu te lasa numai daca consumi ceva. Ce oras este acesta ????”, a precizat sătmăreanca.