PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Riscuri nebănuite! Străzile Sătmarului, împânzite de maidanezi. O fetiță de 6 ani a fost mușcată. Cine urmează?

Parcă nu sunt de ajunse criticile aduse infrastructurii, precum și altor neajunsuri cu care se confruntă municipiul Satu Mare, că apare o nouă problemă – Sătmarul devine încet, încet o crescătorie de câini. Nenumărați maidanezi circulă în voie pe străzile orașului, punând în pericol integritatea cetățenilor.

Reamintim că în cursul serii de ieri, o fetiță de numai 6 ani a fost atacată și mușcată de un câine în zona Spitalului Vechi. Fetița a suferit câteva răni ușoare, primind îngrijiri la Unitatea de Primire Urgențe. Pornind de la acest caz, ne întrebăm de câte astfel de situații similare este nevoie ca cineva să ia atitudine? Este îmbucurător faptul că fetița a scăpat ca prin minune cu câteva răni ușoare, însă pățania ei nefericită ar trebui să fie un puternic semnal de alarmă pentru autorități.

Imaginile cu acești câini au fost filmate de o sătmăreancă și postate pe facebook, cu mesajul: ,,Micro 15, săptămâna trecută. Iubitorii de maidanezi să îi ducă acasă. Mai rău ca in jungla, peisaj de Ferentari”.