PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&VIDEO. INEDIT. Pescar instalat cu scaunul în mijlocul Someșului

Imagini cum rar ne e dat să vedem au fost surprinse în urmă cu puține momente în râul Someș. Pentru că pasiunea nu are limite, un pescar sătmărean a decis să demonstreze că celebra zicală este sută la sută adevărată. Profitând de faptul că Someșul a scăzut considerabil în ultimele luni, bărbatul a considerat că va avea mai mult succes la pește dacă stă cât mai aproape de animalele vertebrate. Zis și făcut. Pescarul și-a luat undița și-a pus scaunul în apa râului, s-a așezat și a început ,,vânâtoarea”.

Imaginile au fost surprinse de o sătmăreancă și trimise pe adresa redacției noastre. Sătmăreanca s-a amuzat copios adăugând un comentariu scurt și sugestiv: ,,Pescar stă pe scaun în Someș”.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.