PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&VIDEO. Accident groaznic pe b-dul Lucian Blaga. 5 victime, dintre care 3 încarcerate

UPDATE. Potrivit ultimelor informații, una dintre persoane a decedat, iar una se află în stare critică. Persoana care și-a pierdut viața a fost proiectată în portbagajul mașinii și prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Potrivit martorilor, un autoturism VW Golf a vrut să depăşească, având  viteză  foarte mare, un autoturism Opel Vectra ce se afla în fața sa și voia să vireze la stânga pe o stradă lăturalnică. Golful a lovit Opelul în partea din stânga față, după care a fost proiectat pe partea stângă, a rupt un stâlp de lemne pentru internet și s-a izbit cu violenţă de un cap de pod.

Ora 13:10 – Accident teribil petrecut în această dimineață pe bulevardul Lucian Blaga. În urma impactului dintre două autoturisme, au rezultat 5 victime dintre care sunt 3 încarcerate.

Una dintre mașini a ajuns într-un șanț, izbindu-se violent de un cap de pod. La fața locului au ajuns echipaje ale ambulanței și SMURD, respectiv un echipaj al poliției rutiere pentru a face cercetări. De asemenea echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a elibera victimele prinse între fiarele mașinii.

Vom reveni cu detalii.