PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Noul LIDL se deschide joi dimineaţa. Se anunţă reduceri de 20%!

Noul LIDL de pe drumului Careiului se deschide joi, 12 octombrie, oficialii anunţând reduceri de 20% la toate produsele.

Sătmărenii care au domiciliul în blocurile învecinate au primit în poştă scrisori de la LIDL în care reprezentanţii firmei îşi cer scuze faţă de disconfortul creat, dar îi şi anunţă că produsele, atât cele nealimentare cât şi cele alimentare, vor avea o reducere de 20%.

“Din 12 octombrie, deschidem uşile noului nostru magazin de pe Bulevardul Lalelei nr.2, unde vă aşteptăm în fiecare zi cu o varietate largă de produse de calitate, la cel mai bun preţ. Pentru a sărbători deschiderea noului magazin LIDL din oraş, în ziua inaugurării acestuia, v-am pregătit reduceri de peste 20% la articolele nealimentare, dar şi la cele alimentare, precum mezelurile, lactatele, dulciurile şi altele”, a transmis echipa LIDL.

Cel mai probabil reprezentanţii LIDL nu vor reuşi să termine şi lucrările la sensul giratoriu de la Crinul până la deschidere. Rămâne de văzut cum se va desfăşura traficul rutier în zonă.