PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Sătmărean sancţionat pentru că a făcut curat pe trotuar. Poliţiştii locali, mustraţi!

Un sătmărean a fost sancţionat cu avertisment scris de către un echipaj al Poliţiei Locale Satu Mare pe motiv că a făcut curat pe trotuarul din faţa casei și a depozitat frunzele  pe marginea carosabilului, în afara graficului de colectare a Florisal.

Poliţiştii au fost mustraţi de conducerea Primăriie, aceştia făcând exces de zel.

“Azi am asistat întâmplător la o scenă de-a dreptul hilară. Unui cetățean de pe str. Sighișoara 21/a i se întocmește proces verbal pentru că „și-a permis” să măture frunzele de pe trotuar și din fața casei și să le depoziteze pe marginea carosabilului. Motivul: a măturat în fața casei în afara graficului de colectare a frunzelor de către Florisal ! Există cumva un grafic care să ne spună când cad frunzele ? Întreb și eu pentru că aș putea fi în această situație de 2-3 ori pe săptămână când mătur și eu în fața casei !!!”, a scris pe Facebook o sătmăreancă.

Surse din Primărie au precizat că poliţiştii au acţionat îne xces de zel iar poliţiştilor locali li s-a atras atenţia că astfel de comportament este de netolerat. Poliţiştii susţin că pe lângă frunze, ar fi fost şi moloz.