PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Susținere pentru Drivers SM. Mesaje de redeschidere

Pagina Drivers SM a fost ștearsă, însă majoritatea internauților cer redeschiderea paginii, ori reactualizarea ei sub o altă formă. Oamenii spun că platforma a fost una extrem de utilă, iar datorită ei foarte mulți șoferi, teribiliști din fire, au ,,lăsat-o mai moale” cu încălcarea regulilor de circulație.

Anunțul că cei de la Drivers SM s-au retras i-a supărat pe foarte mulți sătmăreni. Majoritatea oamenilor și-au anunțat susținerea față de administratorii paginii și îi îndeamnă să continue, fie chiar și sub un nou concept.

Iată câteva dintre mesajele sătmărenilor:

,,Să își facă altă pagină. Ne adunăm acolo”, ,,Poate se răzgândesc și vor reveni”, ,,Tot ce este bun este distrus de cei certați cu legea”, ,,Și eu sunt șofer, dar susțin această pagină”,

,,Și eu am susținut pagina, păcat”, sunt doar câteva dintre mesaje sătmărenilor.

Pagina Drivers SM a fost ștearsă azi noapte. Într-o postare care a stat câteva ore pe Drivers SM, administratorul paginii şi-a exprimat dezamăgirea faţă modul în care un şofer beat care ar fi efectuat o depăşire pe linie continuă, ar fi reuşit să scape de toate problemele, în urma unui telefon.