PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

APEL UMANITAR. Mamă cu 7 copii, evacuată din locuința soțului. Are mare nevoie de ajutor!

Ana Longa, mamă a șapte copii, are nevoie de ajutorul nostru. Aceasta își crește singură cei șapte copii, după ce soțul a părăsit-o și a plecat în Italia. Bărbatul nu o ajută nici măcar cu pensie alimentară, ajutorul femeii a fost suspendat, iar singurele venituri pe care le are sunt insuficiente pentru ca ea și cei șapte copii ai săi să ducă un trai decent.

Ana, în vârstă de 30 de ani, locuiește împreună cu cei șapte copii într-un apartament din Satu Mare, unde plătește lunar chirie în valoare de 200 euro. Singurele venituri ale familiei sunt alocațiile copiilor, suma totală fiind mult prea mică pentru toți membrii familiei.

”Sunt mamă a 7 copii. Stau în chirie, nu pot achita cheltuielile, abia mai am ce să le dau la copii de mâncare, mi-a fost suspendat ajutorul social. Fostul bărbat nu îmi achită pensia alimentară”, este mesajul Anei Longa.

Cel mai mare copil este în vârstă de 12 ani, iar cel mai mic are doar 2 ani. Tatăl acestora i-a părăsit în momentul în care s-a născut cel de-al șaptelea copil, plecând în Italia la muncă. După plecarea acestuia, Ana și cei șapte copii au fost evacuați din locuința soțului. Din acel moment, aceștia nu mai au un cămin al lor.

Singura lor dorință este aceea de a avea o casă a lor, undeva la țară.

Cum poți să ajuți?

Orice fel de ajutor este bine-venit pentru Ana și cei șapte copii!

Pentru mai multe detalii, o puteți contacta pe Ana Longa la numărul de telefon: 0754 936 742.

DISTRIBUIE ȘTIREA! Răspândind informația, șansa lor la o viață mai bună crește.