PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Avere din vânzarea de medicamente! O sătmăreancă a făcut 3,8 mil lei anul trecut

Felicia Maria Vida este numele sătmărencei ce a reușit să facă o avere din vânzarea de medicamente. Femeia este fondatoarea farmaciei Euro Regal, din Satu Mare, o afacere de familie înființată în urmă cu peste 20 de ani.

Este mai puțin cunoscut faptul că farmacia Euro Regal este o afacere de familie cu un istoric îndelungat. Totul a început cu peste două decenii în urmă, din pasiune față de tot ceea ce înseamnă domeniul farmaceutic. Afacerea a fost înființată în urmă cu 25 de ani de farmacista sătmăreancă Felicia Maria Vida. Și astăzi, femeia a declarat pentru Ziarul Financiar că, din păcate, numărul farmaciilor conduse de farmaciști pasionați este într-o drastică scădere.

O avere din vânzarea de medicamente

Astăzi antreprenoare de succes, Maria Vida spune că piața farmaceutică din Satu Mare este una dezvoltată.
Cu toate că se duce o bătălie mare pe segmentul farmaciilor independente, sătmăreanca a reușit anul trecut să își crească afacerea cu 15%, ajungând la o cifră de afaceri de aproximativ 3,8 milioane de lei anul trecut.

Euro Regal 2018

Anul acesta, Farmacia Euo Regal și-a propus două obiective mărețe: consolidarea rezultatelor din anul 2017 și mărirea gamei de produse preparate în laboratorul propriul al farmaciei.

De menționat este faptul că o licenţă farmaceutică în Satu Mare ajunge la 100.000 de euro, faţă de 60.000 de euro în București.