PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Lacrimi pentru tânărul Viorel, ucis în Franța. Iubit și respectat de o comunitate întreagă

Durere imensă pentru toți cei care l-au cunoscut și iubit pe tânărul Viorel Ion, ucis cu sânge rece miercuri noaptea, în zona Parisului, după o dispută în trafic. Toți prietenii și apropiații îl deplând pe Viorel, iar multora nu le vine încă să creadă că s-a produs o asemenea tragedie.

Pagina de Facebook a lui Viorel este acum plină de mesaje de condoleanțe, prietenii săi întrebându-se cum a putut să plece, atât de devreme, un tânăr iubit și respectat de întreaga comunitate din care a făcut parte.

Redăm câteva dintre mesajele sfâșietoare, postate de prietenii celui care a fost un tânăr plin de viață și muncitor:

,,Dumnezeu sa te odihneasca in pace!? Sincere condoleanțe familiei, nu te voi uita niciodata. ??…”

,,Dormi în pace suflet blând!??..”

,,Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietenul meu???Ai fost și vei rămâne mereu in inimile noastre…. Nu te voi uita niciodată ☹️☹️☹️…”

,,Cand o fiinta apropiata noua pleaca pentru totdeauna, abia atunci ne dam seama cu durere in suflet ca suntem niste bieti muritori. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar voua sa va dea taria sa treceti prin aceasta grea incercare. Sincere condoleante!”

,,Dormi în pace suflet drag, ai plecat prea repede de printre noi, ne-ai lăsat cu un gol mare in suflet !! ???? NU O SA TE UIATAM NICIODATĂ ! ?????????…”

Reamintim că tânărul Viorel Ionel a murit, miercuri noaptea, în localitatea Bondy, districtul Seine-Saint-Denis, după ce a avut o dispută în trafic cu un alt şofer. Acesta călătorea împreună cu un alt prieten în maşină iar la un moment dat au avut o neînţelegere cu şoferul unui Mercedes care circula în spatele lor. El s-a dat jos din maşină şi a vrut să meargă la şoferul respectiv, dar şoferul Mercedesului a dat cu maşina peste sătmărean, după care a fugit. Tânărul, originar din Negreşti Oaş, a fot grav rănit şi a decedat la spital.